DORIEN VAN DEN BERG

Ik ben een groenstylist die elke ruimte, van paleis tot tuinhuis, verfraait met de mooiste bloemen en planten. Ik groeide op tussen de bollenvelden en bracht de liefde voor bloemen de wereld rond.

In Wenen decoreerde ik opera’s, in Kansas City leerde ik hoe je breder kunt stylen met meubels en design. In meer dan veertig landen heb ik groenprojecten gedaan voor paleizen, beurzen, hotels, showrooms en interieurs.

Mijn stijl is natuurlijk. Ik laat graag de bloemen spreken. Mijn geluk is dat ik in Nederland woon, het Silicon Valley van de bloemenwereld. Ik werk met gepassioneerde opdrachtgevers en collega’s, speel met de tijdgeest en maak thema- en trendconcepten met de meest geweldige bloemen en planten.

Bloemen vertellen míj een verhaal, ik hoef alleen maar naar ze te luisteren.